pinterest-site-verification=20fafbd976db5daf7ce9eda581891e52

Over Bartje

bartje meijer
Bartje en Japie aan het werk

Bartje Meijer (Bart mag ook) is tekstschrijver/copywriter/seo-specialist. Vroeger vooral voor folders, advertenties en promoties. Tegenwoordig voor websites, nieuwsbrieven en een enkel personeelsmagazine.

Voor mij is tekstschrijven automatisch search engine optimalization (SEO), omdat ik gewend ben om vanuit de lezer en tegenwoordig dus ook vanuit Google te denken. SEO biedt ook iets exacts en meetbaars naast het geploeter met woordjes dat schrijven is.

Tekst, concept, copy, content, redactie en SEO

Ik ben wat dat betreft een mengeling tussen alfa en bèta, heb een talenknobbel en een klein wiskundeknobbeltje. Best handig voor een SEO writer. Ook bij zaken als linkbuilding en Google Analytics.

Ik werk rechtstreeks voor bedrijven en organisaties en voor tekst- en reclamebureaus. Met een lange en brede ervaring als copywriter en creatief directeur, een lekker pennetje en affiniteit met digitale communicatie bereik ik klinkende resultaten voor mijn opdrachtgevers.

Een map? Nee, die heb ik niet meer, ben ik onderweg ergens verloren. Wel heb ik een presentatie op Youtube. En anders moet je me maar mailen of bellen: bartje(at)bartjemeijer.nl of 06 36238649.

2 gedachten aan “Over Bartje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *